Brutalno!

NAVIJAČI UNIŠTILI VLAHOVIĆEVOG SAIGRAČA! Svima traže autograme, njemu da ODE iz kluba - treba samo da potpiše! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pre nekolik ogodina predstavljen je kao veliko pojačanje crno-belih iz Torina, ali sada je Aron Remzi višak!

Izvor: Twitter/amojuve/printscreen

Juventus je ovog leta završio dva velika pojačanja - u Torino stižu Pol Pogba i Anhel Di Marija, pa navijačima italijanskog velikana nisu potrebna zvučna pojačanja iz nekih prethodnih prelaznih rokova. Na udaru navijača sada se nalazi Aron Remzi, čiji bi odlazak iz kluba do kraja prelaznog roka želeli da vide.

Velšanin je stigao na okupljanje Juventusovih igrača pred početak nove sezone, a navijači su mu umesto autograma ponudili da potpiše raskid ugovora!

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama čini se da Remzi nije razumeo šta piše na papiru, odnosno šta su ljudi pokušali da mu poruče. On je smireno potpisivao papire koji su se našli ispred njega, iako već mesecima nije omiljen među navijačima crno-belih. Podsećamo, Aron nije opravdao očekivanja nakon što je kao slobodan igrač stigao iz Arsenala.

Od leta 2019. godine odigrao je samo 70 mečeva uz šest golova i šest asistencija u dresu italijanskog kluba. Prethodne sezone je kratko bio i na pozajmici u Glazgov Rendžersu, za koji je nastupio na 13 mečeva i stigao do finala Lige Evrope. Ipak, ostanak u Škotskoj nije bio opcija i on je spreman za novu Juventusovu sezonu, ali navijači očigledno nisu...

Pogledajte kako je to izgledalo:

Tagovi