TROL!

BEJL JE 9 GODINA IGRAO U MADRIDU I NIJE PROGOVORIO ŠPANSKI: Otišao je u SAD i tamo pokazao da je sve vrijeme lagao!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Garet Bejl se smije u lice navijačima Real Madrida.

Izvor: Twitter/Lufc/Screenshot

Velški fudbaler Garet Bejl napustio je ovog ljeta Real Madrid posle čak devet godina u Španiji, a iako je sa ovim klubom osvojio pet titula u Ligi šampiona, utisak je da se nikada do kraja nije aklimatizovao.

Tome je u prilog išla i činjenica da je Bejl bježao od španskog jezika. Nije mogao da se sporazume sa saigračima, izbjegavao je klupska druženja, sve zato što nije mogao da izgovori složenu rečenicu, međutim izgleda da je čitava priča bila "prepumpana" ili je Bejl tajno učio jezik.

Bejl je tokom predstavljanja u dresu novog kluba Los Anđelesa, grada u kome živi mnogo latinoameričkog stanovnitva, odlučio da se obrati upravo na španskom jeziku.

Sve je učinio uz osmjeh, pa mnogi misle da se na ovaj način smije navijačima Real Madrida koji su ga godinama "peckali" zbog toga što nije naučio španski jezik, dok je i sam Velšanin sa njima vodio "tihi rat" pokazujući da mu je više stalo do golfa nego do igranja za njihov klub.

"Zdravo, Los Anđeles! Ja sam ovdje u gradu, vidimo se na utakmici...", poručio je Bejl u svom obraćanju.

Zanimljivo, španski list "Marka" je uz vijest o Bejlovom javljanju iz Los Anđelesa prokomentarisao da su devet godina u Madridu čekali da progovori španski jezik, da bi to uradio drugog dana u SAD.

Tagovi