TO JE TO!

BOMBA! NEMANJA OTIŠAO U VLAHOVIĆEV GRAD: Radonjić u četvrtom klubu za dve godine, sad MORA da zablista!

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Radonjić je odlučio da ovog leta promeni sredinu i bude spreman za Svetsko prvenstvo, a formu će pokušati da pronđe u Torinu.

Izvor: MN Press

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić odlučio je da ovog leta napusti Olimpik iz Marseja i prona

 đe novu sredinu u kojoj će povratiti formu iz Crvene zvezde, a to će biti Torino!

Italijanski klub koji vodi odlični hrvatski trener Ivan Jurić dogovorio je sve uslove sa Radonjićem i Marsejom, tako da će brzonogi fudbaler usoro postati član "bikova". Poznati novinar Fabricio Romano objavio je da je sve već dogovoreno, a već su zakazani medicinski pregledi nakon kojih će Radonjić biti predstavljen.

Radonjić tako stiže u grad Dušana Vlahovića, ali i u klub u kome igraju Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić, s tim da postoji velika mogućnost da golman takođe promeni sredinu uoči Svetskog prvenstva.

Srpska kolonija u Italiji će biti sve brojnija, pošto se svakog trenutka očekuje predstavljanje i Luke Jovića u Fiorentini, a čini se da Serija A definitivno najviše godi našim igračima. Nadamo se da će i Radonjiću koji je u poslednje dve godine promenio čak četiri kluba i ni u jednom nije imao sreće.

Otišao je iz Zvezde još 2018. godine u Marsej, da bi od 2020. godine iz tog kluba išao na pozajmice u Hertu i Benfiku gde nije imao prostora da se "razigra".

Tako je lane odigrao samo 11 mečeva za Benfiku (ukupno oko 300 minuta), dok je čini se više igrao za reprezentaciju Srbije u kojoj uvek ostavi dobar utisak kada uđe sa klupe i donese energiju i prodoronost po boku. Upravo to želi i Torino, odnosno očekuje se da Radonjić zameni Brekala.

Za sada nema informacija koliko će Torino platiti za Radonjića, koji je imao ugovor na još godinu dana sa Marsejom. Prethodno se spominjalo da bi i Crvena zvezda volela da ga vrati na "Marakanu".