OTKRIVENI DETALJI

ŠOK! FUDBALER IZ PREMIJER LIGE UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Otkriveno - policija mu upala u vilu, trebalo da ide na Mundijal!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Novi skandal potresa engleski fudbal.

Izvor: Profimedia

Nevjerovatno je šta se sve dešava u Premijer ligi u poslednjih godina po pitanju fudbalera i njihovog ponašanja van terena.

Fudbaler Mančester sitija Benžaman Mendi je trenutno u zatvoru zbog optužbi da je silovao sedam žena, neimenovani igrač Evertona je uhapšen zbog navodnog seksa sa maloljetnicom, a sada je još jedan fudbaler iz Premijer lige lišen slobode zbog optužbi za silovanje!

Engleski mediji su javili da je jedan fudbaler koji nastupa u Premijer ligi optužen za silovanje djevojke na Mediteranu. Zbog pravnih razloga nije poznato o kome se radi, ali su pojedini detalji ipak otkriveni.

Radi se o 29-godišnjaku koji je uhapšen u sjevernom Londonu, da živi u mjestu Barnet i da je igrač koji je trebalo da ove godine nastupi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Policiji je 4. jula prijavljeno navodno silovanje djevojke u njenim 20-tim godinama. Navodno silovanje dogodilo se u junu 2022. godine", kaže se u saopštenju policije, a moguće zlostavljanje se dogodilo tokom ljetnjeg odmora fudbalera.

Fudbaler je opisan i kao jedan od najboljih u svojoj ekipi. Inače, policija ga je uhapsila tako što je sa šest vozila upala u dvorište njegove vile i tri sata iza ponoći. Djevojka je navodno policiji pokazala fotografije modrica nakon što je prijavila slučaj i radi se o djevojci iz Velike Britanije.

Ona je prijavila slučaj po dolasku u zemlju, a fudbaler će klupsku turneju tokom priprema propustiti zbog istrage.