Zanimljiv potpis

MILAN IMA ZLATANA i "ŽENSKOG ZLATANA" - DEVOJKU KOJA NOSI IME PO KOSOVU: Provocira albanskim orlom i menja velikane!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Roditelji su joj poreklom sa Kosova i Metohije, a ona često ističe to u prvi plan.

Izvor: Profimedia/Instagram/asllani9/printscreen

Ženski fudbal dobija sve više pažnje u Evropi, a kada za nekog kažu da je kopija Zlatana Ibrahimovića - normalno je da će biti u centru pažnje. Jedna od najboljih fudbalerki Evrope napravila je transfer pa će po drugi put u karijeri igrati za klub čije boje, ali u muškom timu, brani legendarni Šveđanin.

Kosovare Aslani, devojka čiji su roditelji poreklom sa Kosova i Metohije, od sada će nositi dres Milana!

Jedna od najboljih igračica Reala iz prethodne sezone je dugogodišnja reprezentativka Švedske, što je samo jedan od razloga za poređenje sa Ibrahimovićem. Oni igraju na istoj poziciji, imaju poreklo sa Balkana i pravi su lideri na terenu, što je dovoljno sličnosti da ih Evropa poveže.

Takođe, već su igrali zajedno u Parizu, kada je Ibrahimović bio član PSŽ-a, a Kosovare stigla da pojača tamošnji ženski fudbalski klub.

Ovako izgleda Kosovare Aslani:

Igrala je još i za Čikago Red star i Mančester siti, kao i za brojne klubove u Skandinaviji, ali je dobar deo pažnje privlačila na sebe kontroverznim potezima. Pored toga što njeno ime podseća na balkansko poreklo, ona iznad članka ima tetovažu orla sa albanske zastave!

Iako nikada nije živela u toj zemlji, Kosovare Aslani je ponosna na albansko poreklo, a pre nekoliko godina je pružala podršku fudbalerima koji su dvoglavim orlom provocirali srpske fudbalere. Povremeno je i ona na taj način proslavljala pogotke u dresu reprezentacije Švedske, kao što su Šaćiri i Džaka radili u dresu Švajcarske.

Ovako izgleda njena tetovaža:

Izvor: Instagram/asllani9/printscreen