UŽASNE KRITIKE!

POGBA SE OSRAMOTIO DOKUMENTARCEM - OCENJEN KAO NAJGORI TV ŠOU: Fanovi Junajteda u šoku, jedna scena je kriva za SVE!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dosadašnja zvezda Mančester junajteda, a od naredne sezone ponovo Juventusa, meta je kritika zbog njegovog dokumentarca "The Pogmentary".

Izvor: YouTube/Amazon Prime Video Sport/Printscreen

Pol Pogba kao da se potrudio da ne ostane u lepom sećanju navijačima Mančester junajteda. Francuski vezista je napustio klub kao slobodan igrač, po drugi put, i po drugi put rešio da ode u Juventus.

Ali sada je Pogba zbog druge stvari na meti besnih komentara navijača - razlog je njegov dokumentarac koji je vrlo brzo postao najgore ocenjeni TV šou!

Pogba je, u sezoni u kojoj nije briljirao na terenu i često je bio povređen, rešio da objavi dokumentarac "The Pogmentary" na platformi "Amazon Prime". Ta mini-serija govori u Pogbinom vremenu u Junajtedu i razlozima odlaska iz kluba.

Ipak, ubrzo nakon premijeri, fanovi su pokazali da nisu oduševljeni, pošto su Pogbin dokumentarac okarakterisali najgorom ocenom na specijalnoj internet bazi "IMDb". Pogbin dokumentarac je dobio ocenu 1.1 od 10!

U jednoj sceni, Pogba je prikazan kako odbacuje ponudu Mančester junajteda u kojoj mu nude nedeljnu platu od 350.000 evra govoreći da je to "ništa".

U drugoj, koja je takođe šokirala fanove, jeste ona u kojoj se nalazi nedavno preminuli agent Mino Rajola i koji prolazi kroz žestoku svađu s legendarnim trenerom Junajteda serom Aleksom Fergusonom.

Tom prilikom, Rajola izgovara da njegov pas ne bi hodao po travi trening centra za novac koji je Junajted ponudio Pogbi da produži ugovor davne 2012. godine. Nakon toga je Junajted odustao od Francuza, a Pogba prvi put prešao u Juventus.

Među recenzijama na dokumentarac, fanovi Pogbu nazivaju "zaluđenim", "detinjastim" i "opterećenim sobom".

"Odvažnost da 350.000 evra nedeljno nazovete 'ništa', kada je imao samo nekoliko dobrih nastupa, pokazuje koliko je zapravo daleko od stvarnosti", jedna je od najozbiljnijih kritika fanova na račun Francuza.

A stvari su sada otišle u poznatom pravcu. Pogba je ovog leta ponovo napustio Junajted i ponovo se preselio u redove Juventusa...

Tagovi