NI ONI GA NEĆE!

NOVINARI ODALI RONALDA - NUDIO SE EVROPSKOM VELIKANU! Odbili šansu da ga dovedu, Kristijano ostaje bez Lige šampiona?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo govori da je srećan u Mančester junajtedu, ali nemački mediji tvrde da je želeo da pređe u Bajern Minhen.

Izvor: Profimedia

Kakva vest stiže iz Nemačke - Kristijano Ronaldo je odbijen i neće biti novo pojačanje Bajern Minhena!

Pravo iznenada je stigla informacija, ali nemački mediji tvrde da je tačna. Legendarni portugalski fudbaler bio je nuđen Bavarcima ne bi li se izvukao iz Mančester junajteda, ali od toga nema ništa.

Pisalo se u prethodnom periodu da Kristijano Ronaldo navodno razmatra kako da ode iz Junajteda, ekipe koja je prošle sezone završila na tek šestom mestu i neće igrati u Ligi šampiona sledeće sezone.

Kako javlja nemački "Sport1", obično vrlo dobro obavešten o radnjama iza kulisa, Ronaldovi agenti, pre svih Žorž Mendeš, nudili su Portugalca Bajernu, a sam Kristijano je bio otvoren za selidbu u Minhen.

Ipak, gazde Bajerna su o tome prodiskutovale i shvatile da im tako nešto ne treba. Bajern je nedavno doveo Sadija Manea u svoje redove, žele da zadrže i Roberta Levandovskog i dolazak Ronalda bi verovatno previše "zatalasao" situaciju u klubu.

Ronaldo očito na sve načine pokušava da se preseli u neki klub s kojim će naredne sezone igrati u Ligi šampiona i nastaviti da pomera rekorde u tom takmičenju. Za to vreme, Kristijano je do sada u zvaničnim izjavama podržavao dolazak menadžera Erika ten Haga u Mančester, ističući želju da dobro sarađuju.

Ipak, sve je više medija koji tvrde da Ronaldo želi pošto-poto da ode iz Junajteda...