NI ON NEĆE

NOVI PORAZ JUNAJTEDA - ODBIO IH IGRAČ ZA KOG NISTE ČULI: Ima 18 godina, rekao "NE" Ten Hagu i izabrao drugi klub!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Malkom Ebijovei očito nije bio očaran mišlju da je za njega zainteresovan Mančester junajted.

Izvor: YouTube/Manchester United/Printscreen

Mančester junajtedu ovih godina baš ne ide. Protekle sezone su odigrali najgoru sezonu u 30 godina dugoj istoriji Premijer lige, a ne funkcionišu im stvari ni na tržištu transfera.

Od dolaska Erika ten Haga na mesto menadžera, Junajted i dalje nikog nije doveo u prelaznom roku za koji se govori da im je ključan u renoviranju tima, a sada ih je odbio i 18-godišnjak iz druge lige!

Novi poraz za Mančester junajted, koji ne uspeva da dovede igrače koje je naumio. Jedan od njih je malo poznati Malkom Ebijovei, 18-godišnji igrač Derbi Kauntija koji je odlučio gde će igrati u budućnosti.

Uprkos interesovanju i ponudi Junajteda, Ebijovei će od naredne sezone nositi dres Kristal Palasa, pošto je očito procenio da je to bolji potez za njegov razvoj u narednim godinama.

Kako prenosi Fabricio Romano, on je već obavio lekarske preglede i sa Palasom će potpisati ugovor do leta 2027. godine.

Ovaj krilni fudbaler je tako izbegao odlazak na "Old Traford", pa će Ten Hag morati da se okrene drugim rešenjima. Do sada se pominjao Entoni iz Ajaksa, kao i defanzivac istog tima Jurin Timber. Ali još uvek nema nikakvih poslova na crvenoj strani Mančestera...