PORUKA

NAVIJAČI INTERA NISU ZABORAVILI IZDAJU LUKAKUA - MOĆNA PORUKA IZ MILANA! Belgijanac se vraća, a tifozi se oglasili!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Najvatrenije pristalice Intera oglasile su se saopštenjem povodom povratka belgijskog napadača na "Meacu".

Izvor: Profimedia

Romelu Lukaku se vraća u Inter na pozajmicu, a navijači italijanskog kluba mu nisu zaboravili izdaju. Zapamtili su kako je izgledao njegov odlazak u Čelsi.

Samo formalnosti dele belgijskog napadača od povratka na mesto uspeha, zbog toga su tifozi tima iz Milana odlučili da mu upute zanimljivu poruku. Kada je odlazio napravili su mural na kom je pisalo "Štitili smo te kao sina, kao jednog od nas, pokazao si da si kao ostali i otišao za novcem". Zbog toga se oglasila najvatrenija navijačka grupa Intera ("Kurva nord").

"Podržavamo inter i nećemo praviti probleme igraču, uprkos njegovom prošlogodišnjem ponašanju. Niko ga neće dočekati našim šalovima i zastavama, moraće to da zaradi u budućnosti sromnošću i znojem. Podržavali smo ga i tretirali kao kralja, sada je poput mnogih drugih", navodi se na početku saopštenja.

Naglavaju da će mu dati šansu.

"Želimo da svima bude jasno da nećemo biti protiv njega kada ponovo ubuče dres Intera, ali upozoravamo sve navijače da ne upadnu u zamku i da ne trče i balave za njim. Pretvaranje da se ništa nije dogodilo daće samo na snazi procesu koji godinama traje, a to je zaglupljivanje naviajča", poručili su oni.

Lukaku je igrao fenomenalno u sezoni 2020/21 i sa Lautarom Martinezom je doneo Interu Skudeto, dao je 24 gola na 36 utakmica, uz 10 asistencija.

Može li tako nešto da ponovi?

Tagovi