POGLEDAJTE

MESI DAJE LUDAČKU CIFRU ZA ODMOR DOK ANTONELA "GORI": Ova vila je PAPRENO skupa i pozivnicu da dođu dobio je samo 1 par!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Lionel Mesi i njegova supruga Antonela sa decom uživaju na odmoru na Balearskim ostrvima.

Izvor: Instagram/antonelaroccuzzo/YouTube/HIDEAWAYS HOTELS/Printscreen

Lionel Mesi je imao napornu prvu sezonu u Pari Sen Žermenu, a po njenom završetku, dobio je zasluženu priliku za godišnji odmor.

U njegovom životu se mnogo toga promenilo u poslednjih godinu dana, otkako je napustio Barselonu posle 21 godine u klubu, a zbog toga je rešio da se lepo počasti sa svojom suprugom Antonelom!

Legendarni Argentinac i njegova supruga rešili su da se zapute na odmor koji ih košta oko 300.000 evra nedeljno, pišu španski mediji. Oni su iznajmili vilu na Balearskim ostrvima, a tamo im se kasnije priključio i Sesk Fabregas sa suprugom. 

A da se radi o pravom odmoru, pokazuje i da poznati fudbaleri i njihove porodice ne moraju ni da mrdnu. Čak 22 radnika se brinu za sve potrebe Mesijeve i Fabregasove porodice.

Mesijeva supruga Antonela je pokazala kako uživa na odmoru na Balearskim ostrvima:

Vila u kojoj odsedaju ima šest spavaćih soba, teretanu, kao i bazen koji je duži od 20 metara. Ta vila spada među najlepše u čitavoj Španiji. Ali i ako im ona dosadi, tu je luksuzna jahta koju Mesi za iznajmljivanje navodno plaća 10.000 evra dnevno!

A evo kako izgleda vila u kojoj odsedaju:

Tagovi