Fudbal

PIJAN SAM DOLAZIO NA TRENINGE REALA: Sa 13 se odao alkoholu, pa se krio od legendi - imao je DVA trika da ga ne provale!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sisinjo je nekadašnji igrač Real Madrida koji od završetka karijere nema problem da prizna da je tokom života imao velikih problema sa alkoholizmom.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/cicinho

Sisinjo, nekadašnji igrač Real Madrida, bio je dobro poznati fudbaler koji je u slavnom klubu igrao od 2005. do 2007. godine. Ali pored uspešne karijere i igranja za reprezentaciju Brazila, on je proživljavao probleme u privatnom životu.

Sada je nekadašnji desni bek ponovo hteo da ispriča kako je živeo sa alkoholizmom čak i dok je igrao za Real Madrid.

Sisinjo je imao problema sa alkoholom još dok je bio aktivan igrač i on je bio u dobroj meri razlog zbog kojeg nije napravio još veću karijeru. A igrao je i za Romu, Viljareal, Botafogo, Sao Paulo... Gostujući u emisiji na "EPTV", Sisinjo je jasno priznao da je često pio dok je igrao za Real.

"Ako me pitate da li sam ikada pijan trenirao u Real Madridu, jesam. Pio sam kafu da bih sakrio zadah i 'kupao' sam se u parfemima", počeo je Brazilac.

"Kada sam imao 13 godina, tada sam prvi put probao alkohol i nikada nisam prestajao. Živeo sam na selu i vikendima bih se sastao sa drugovima i izlazili bismo u diskoteke. Pitao sam uvek starije da mi kupe alkohol i pio sam ga u tajnosti od roditelja i policije", rekao je igrač koji je nekada delio svlačionicu sa Ronaldom, Zidanom, Bekamom, Figom i Robertom Karlosom.

"Alkohol te okružuje ljudima koji vole takav život, a ljudi koje voliš ostaju van tog kruga. Kada udariš u zid, oni ti kažu da to nije u redu, ali ti to ne želiš da čuješ Sada imam 15-godišnjeg sina i stalno mu se izvinjavam. U to vreme je on imao dve godine i nije to čak ni mogao da razumem, ali to mi je ostalo urezano u sećanju", rekao je Sisinjo.

Brazilac je otkrio i da je 11 godina pušio cigarete, a da je počeo 1999. godine, kada mu je bilo 19 godina.

"Pušio sam cigare samo kad sam pio. Ali pio sam po ceo dan", rekao je Sisinjo jednom prilikom.

Tagovi