NEVJEROVATNO

BOMBA - RONALDO SE VRAĆA U REAL MADRID? Španija bruji o BIJEGU iz Mančestera, za sve je kriva LIGA ŠAMPIONA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Španski mediji pišu da bi moglo da dođe do malo očekivanog transfera i odlaska Portugalca iz Mančester junajteda!

Izvor: Profimedia

Da li je to na pomolu nova "transfer bomba" sa Kristijanom Ronaldom u glavnoj ulozi? Poslednja je stigla pravo u ponoć, a zvijezda Mančester junajteda mogla bi da šokantno napusti klub posle samo jedne sezone na "Old Trafordu".

Španska "Marka" donijela je u ponoć nevjerovatnu vijest - da bi Kristijano Ronaldo ovog ljeta mogao da se vrati u Real Madrid!

Kakav bi to bio zemljotres među fudbalskim transferima! Zvijezda Mančester junajteda bi mogla da se vrati u klub za koji je nastupao od 2009. do 2018. godine, a sve u nadi da će ponovo igrati u Ligi šampiona.

Prvo je italijanska "Republika" prije nekoliko dana objavila informaciju da bi Portugalac mogao da napusti Junajted jer se navodno ne uklapa u viziju novog menadžera Erika ten Haga. Ipak, sada španska "Marka" podseća na izjavu predsjednika Reala Florentina Pereza.

Oni navode da je Perez tada rekao da ne postoje šanse da se Ronaldo vrati u Madrid, ali i da su se neke stvari u međuvremenu promijenile.

"Za Ronalda je najvažnije da nastavi da igra u Ligi šampiona. To naredne sezone neće moći sa Junajtedom, koji je bio šesti u Premijer ligi. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine, a Ligu šampiona bi mogao da iskoristi kao argument za odlazak iz Mančester junajteda", navodi španski list.

"Marka" navodi i da bi zbog Lige šampiona u nevjerovatnom scenariju, Ronaldo mogao i da se vrati u Sporting iz Lisabona.

"Takav scenario izbacuje mogućnost da se Ronaldo vrati u Sporting. Bez obzira na to što ima 37 godina, čini se da Kristijano želi da nastavi da igra na najvišem mogućem nivou kako bi otišao na Svjetsko prvenstvo u Katar. Perez se bio koncentrisao ovog ljeta na dovođenje Kilijana Mbapea i tada je izjavio da Ronaldo nije mogućnost. Stvari su se u međuvremenu promijenile, klub traži napadače i dolazak Portugalca bi mogao da bude privremeno rješenje. Međutim, remećenje atmosfere u svlačionici bi moglo da našteti ekipi", ističe se u tekstu "Marke".

Ipak, imajući u vidu astronomsku platu koju Ronaldo zahtijeva, čak i u ovim godinama, ostaje da vidimo kolike su zaista šanse da do takvog transfera dođe...