JEZIVO

PONIŽAVAJUĆE! FUDBALER UHVAĆEN U PRELJUBI, PA DOBIO BATINE: Plače i moli za život, bivši igrač Intera nadrljao! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pogledajte jeziv snimak koji je objavio napadač na fudbalera Karamoa.

Izvor: Twitter/@Chroniques225/printscreen

Francuski fudbaler Jan Karamo (23) prethodnih dana je u centru pažnje zbog snimka koji kruži na društvenim mrežama, a na kome se vidi da plače i moli za oproštaj.

Karamo je bio žrtva jednog muškarca koji je pobjesnio kada je fudbalera uhvatio sa svojom djevojkom, a sve je snimio i objavio na društvenim mrežama. Snimak je postao viralan, a u međuvremenu je napadač osuđen na dvije godine zatvora (20 mjeseci uslovno) zbog nasilja i prijetnje oružjem.

Nasilnik je slomio jagodčnu kost Janu Karamou, takođe fudbaler je zadobio i frakture sinusa, dok je dobio i udarce u predjelu vilice i očiju, zbog čega mu je ukazana pomoć u bolnici.

Na sve to, objavljen je ponižavajući snimak na kome se vidi kako Jan Karamo plače i moli za život.

"Imao je nož u jednoj ruci, a mene je udarao drugom, bilo je kao u talasima. Imam porodicu i ponos, a ovo nikada neću zaboraviti", ispričao je fudbaler koji je porijeklom iz Obale Slonovače, dok je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Francuske

Bivši fudbaler Intera je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u turskom Karagumruku, koji je nedavno preuzeo Andrea Pirlo, tako da ostaje da se vidi da li će ostati kod njega ili će se vratiti u Parmu.

Tagovi