Šta se dešava?

"TO NIJE NORMALNO!" ROBI SE OGLASIO O PORUCI DELIJA ZA PIKSIJA: Ne ide mi to u glavu, čudne stvari se dešavaju!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Robert Prosinečki je javno rekao da mu nije jasna poruka jednog dijela navijača Crvene zvezde za Dragana Stojkovića Piksija.

Izvor: MN Press

Robert Prosinečki je pred meč Srbije i Slovenije u Ligi nacija imao susret sa svojim bivšim saigračem i selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem. 

Dvojica sadašnjih trenera nekada su zajedno nosila crveno-bijeli dres, a sada se Prosinečki dotakao transparenta protiv Piksija koji je viđen na "Marakani". Na finalu kupa "delije" su ostavile poruku na tribini, koja Prosinečkom nije jasna.

"Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno! Piksi je bio predsjednik, peta zvijezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem", rekao je Prosinečki za "Sport klub". 

On je naglasio da se dešavaju "čudne stvari" i da ne zna čiji je to tačno stav. 

"Ne znam da li je klupski, ili stav sa tribine. Čudne se stvari dešavaju, u navijačkim grupama, pogotovo danas. I ranije je bilo svega, ali sada postaju mnogo, mnogo ozbiljnije… Navijalo se i ranije, međutim, mržnja je sve veća, zabrinjavajuća. Ne ide mi ništa u glavu, možda nisam u temi. Piksi vodi Srbiju na Svetsko prvenstvo, ekipa odlično igra, uspjesi za poštovanje i posle svega seletor, veličina, nema podršku. Čudno!", naglasio je on.

Pogledajte kako je izgledala poruka "delija" Piksiju:

Izvor: (MONDO - Stefan Stojanović)

Dotakao se Prosinečki i svog odnosa sa Stojkovićem koji je negovao i u godinama nakon igračke karijere.  

Igrali smo zajedno, Piksi je već bio zvijezda u danima kad sam stigao, kao dječak, na stadion Zvezde. Godinama se poznajemo, zadržali smo intezivan kontakt. Lijep susret, o svemu smo razgovarali, razmijenili mišljenja, dotakli se i ideje Srbije u Kataru. Sa Piksijem, ekipa izgleda mnogo drugačije, vidljivo golim okom. Često naše ekipe imaju kvalitet, ali ne igraju uvijek dobro. A, Piksi to hoće i uspijeva, na sreću. Evo, u Ljubljani, istjerao je ekipu napred kod 2:2 i rizikovao poraz, iz kontranapada. Rođeni pobjednici ne priznaju remi!", naglasio je on.