HIT

ŠAKIRA UHVATILA PIKEA SA SEKSI DRAGANOM!? O ovoj fotografiji bruji cijeli Balkan, starleta zavela fudbalera (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nova teorija o Šakiri i Pikeu uvodi u priču i izvjesnu Draganu Spasovski.

Izvor: Instagram/spasovskadragana

Poznati fudbaler Đerar Pike i pjevačica Šakira razišli su se posle 12 godina ljubavi, nakon što je navodno vrela Kolumbijka "uhvatila" svog partnera kako je vara.

Prvobitno se pojavila informacija da je Pike smuvao majku svog saigrača Gavija, što je demantovano, potom se pričalo da je u vezi sa studentkinjom iz Barselone, da bi sada stigla još luđa vijest da je veza jednog od najpoznatijih svjetskih parova "pukla" zbog jedne Makedonke.

U pitanju je Dragana Spasovski, starleta iz Skoplja, koja već duže vrijeme živi u bugarskom gradu Plovdivu, a nije poznato da li je baš tamo upoznala Đerara Pikea.

"Priča o nama je vrlo aktuelna u Bugarskoj, ali ne bih ni potvrdila ni demantovala u ovom periodu", rekla je Spasovska za tamošnje medije koji su počeli da pišu o njima nakon što je na Instagramu primjećeno da ima i zajedničke fotografije sa španskim fudbalerom.

"Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smijem sada da govorim."

U međuvremenu se pojavila informacija i da je Šakira unajmila privatnog detektiva da prati Đerara Pikea, pošto je sumnjala u njegovu vjernost, ali su je oni prevarili i sve su objelodanili medijima. Baš nakon toga su nastale "varnice" između poznatog para i Pike nije želio na kraju da se pomiri sa Šakirom.

Pogledajte kako izgleda Dragana!