POGLEDAJTE

SRBINA KUPIO SITI SA 18 GODINA, A ON SAD UŽIVA U MARBELJI! Promenio stajling, pozira kraj poršea i troši na odeću (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Filip Stevanović je još kao tinejdžer postao zvezda i to maksimaln koristi.

Izvor: Instagram/screenshot/filip10

Pauza između dve sezone biće nikad kraća, pa tako fudbaleri pokušavaju što bolje da iskoriste kratak godišnji odmor i da se što bolje provedu, a sudeći po fotografijama na Instagramu - Filip Stevanović je "ubo premiju".

Mladi srpski reprezentativac Stevanović godišnji odmor provodi u Španiji. Na društvenim mrežama redovno "kači" fotografije kako ispija koktele u Marbelji i za to ne štedi novac. U jednom od najluksuznijih letovališta u Evropi pozira u brendiranoj garderobi i pored skupocenog Poršea.

Filip Stevanović je inače jedan od najtalentovanijih fudbalera koje Srbija ima, a već sa 18 godina ga je "pazario" Mančester siti koji ga je primetio kako blista u dresu Partizana.

Čim je postao punoletan "iskeširali" su za njega 8,5 miliona evra i potom ga ostavili na pozajmici u Partizanu, od koga se nije oprostio na najlepši način, da bi prethodnu sezonu proveo u Holandiji u dresu Herenvena. Nije bio standarni prvotimac, često je sedeo na klupi i sada traži novu sredinu.

U prvoj godini u inostranstvu upisao je dva gola i asistenciju na 24 meča (manje od hiljadu minuta), dok se nije proslavio ni u dresu mlade reprezentacije Srbije.

Ali da zna da uživa, zna... Pogledajte fotografije sa Instagrama!

Tagovi