POGLEDAJTE!

VEROVALI ILI NE - OVO NIJE GOL! KAKVO ČUDO MANUELA NOJERA: Sa 36 godina ima reflekse kao mačka, alal vera! (VIDEO)

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Manuel Nojer je napravio odbranu sezone, ovo niko na svetu ne bi stigao sem njega.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Nemačka je prethodne večeri "počastila petardom" Italiju u Ligi nacija, ali su se u finišu meča opustili i na kraju su "azuri" uspeli donekle da ublaže poraz, međutim ne i da drastično poprave utisak (5:2).

Nemci su kao od šale ulazili u šanse i matirali Donarumu, dok je na drugoj strani Italija igrala loše, a i kada bi nešto napravili - Nojer bi izveo neko čudo. Tako je u drugom poluvremenu, pri rezultatu 3:0 za Nemce, možda napravio i jednu od najboljih odbrana godine...

"Pukla" je odbrana Nemačke, svi su uhvaćeni na pogrešnoj nozi, pa je Kaprari odlučio da oproba udarac sa distance, međutim pogodio je nekog od defanzivaca i tada se lopta srećno odbila Bareli.

Vezista "azura" je došao do lopte i trebalo je samo da je smesti u gol pošto je Nojer bio na drugoj stativi, ali je golman Bajerna volšebno uspeo da se okrene i uđe u šut Bareli. Svi su videli loptu u mreži, međutim Nojer je i sa 36 godina pokazao da ima neverovatne reflekse.

"Izvukao" je loptu iz gola, a potom je potvrđeno da je bio i ofsajd! Pogledajte čudo golmana Nemačke koje je izveo u Menhengladbahu i sve ostavio bez teksta.