RAZBIŠE IH

BRUKA - EVROPSKI ŠAMPIONI DOBILI "PETARDU": Nemačka razbila Italijane i pokazala Manćiniju zašto ne idu u Katar!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kakvo neobično veče u Ligi nacija.

Izvor: MARTIN MEISSNER/AP

Kakvo veče u Ligi nacija! Mađarska je nasred "Vemblija" ponizila Englesku 4:0, a u istoj grupi je viđena još jedna ozbiljna blamaža.

Nemačka je potpuno razbila Italiju, smestila im "petardu" u mrežu i pokazala zbog čega evropski šampion neće ove godine igrati na Mundijalu u Kataru - 5:2!

Na kraju, kada se podvuče crta, može se reći da su Italijani još i dobro prošli! Jer posle 69 minuta, na semaforu je pisalo 5:0, a sve nakon što se ekipa Hansija Flika poigravala slabašnim timom Roberta Manćinija.

Jošua Kimih je u ranoj fazi meča doneo prednost domaćinu, dok je Ilkaj Gundogan duplirao prednost iz penala pred odlazak na odmor. Već u 51. minutu je bilo 3:0 zahvaljujući Tomasu Mileru, da bi potom Timo Verner za dva minuta dva puta matirao Đanluiđija Donarumu.

Do kraja susreta, u poslednjih 15 minuta meča, Italija je stigal do golova preko Vilfrida Njonta i Alesandra Bastonija, ali nije uspela da mnogo popravi utisak.

Sada je Italija pala na treće mesto u grupi, sa dva boda manje od prvoplasirane Mađarske, koja je sve iznenadila u ovoj navodnoj "grupi smrti".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi