HAOS

SUDIJA GURAO BORJANA, KANAĐANI NAPRAVILI SKANDAL: Lupali na Eskobarova vrata, sve je snimljeno! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Pogledajte haos na kraju utakmice Hondurasa i Kanade.

Izvor: Reddit/screenshot

Fudbalska reprezentacija Kanade doživela je poraz od Hondurasa (2:1) u četvrtom kolu CONCACAF Lige nacija, a susret je obeležilo vrlo loše suđenje Marija Eskobara iz Gvatemale.

Smatrali su Kanađani da su žestoko oštećeni, posebno nakon crvenog kartona koji je u 94. minutu zaradio Džonston, pa su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka napravili ozbiljan skandal. Lupali su na vrata sudijske svlačionice i psovali, a sve to zabeležile su kamere novinara iz Hondurasa.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Na snimku se jasno vidi da je Sam Adekugba šutirao vrata sudijske svlačionice, dok su besni bili i ostali igrači Kanade koji su komentarisali loše suđenje Eskobara po završetku utakmice.

Ono što je zanimljivo je da je Eskobar u toku samog meča napravio ružan potez. Kanadski navijači ostali su u šoku kako je odgurnuo golmana Milana Borjana u jednoj situaciji, posebno jer kapiten Crvene zvezde nije isprovocirao arbitra iz Gvatemale na bilo koji način.

Podsetimo, Kanada će učestvovati na Svetskom prvenstvu u Kataru, tek drugi put u istoriji, a njihovi rivali u grupnoj fazi takmičenja biće Hrvatska, Belgija i Maroko.