SJAJNO

ŠMEKERSKI - SELEKTOR ŠPANIJE SPASIO DEČAKA OD OBEZBEĐENJA: Utrčao na teren zbog idola, a Luis Enrikeova reakcija je HIT!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Sjajan gest Luis Enrikea, koji nije hteo da pravi problem nedužnom dečaku.

Izvor: Twitter/@JosxFCB/prinscreen

Fudbaleri Španije savladali su Švajcarsku 1:0 u trećem kolu Lige nacija, ali gostovanje "crvene furije" bilo je obeleženo jednim detaljem koji nije striktno imao veze sa samom igrom.

Nakon utakmice u Švajcarskoj, selektor Španije Luis Enrike napravio je "šmekerski" potez kada je sačuvao jednog mladog navijača koji je utrčao na teren, želeći da priđe igračima njegove ekipe!

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak situacije nakon meča u kojem je Pablo Sarabija svojim pogotkom doneo pobedu Špancima.

Jedan dečak je utrčao na teren po završetku utakmice, zbog čega su redari počeli da jure za njim, ne bi li ga izbacili. Ipak, on je uspeo dovoljno dugo da im beži, sve dok nije reagovao Luis Enrike.

Selektor Španije se obradovao momku "kao najrođenijem", potrčao mu je u zagrljaj, a onda dopustio da se dečak pozdravi sa Markom Asensiom.

Fudbaler Real Madrida je odmah skinuo dres i poklonio ga dečaku, pa je tako ovaj upad završen na najlepši mogući način. A Luis Enrike je pokazao kakav je car... Evo kako je to izgledalo: