Novi par

ON JE ZVEZDA REALA, A ONA PRELIJEPA GLUMICA-CIJELA ŠPANIJA BRUJI O OVOM PARU: Brazilac smuvao špansku ljepoticu! (FOTO)

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Napadač Real Madrida ima novu djevojku, mada to još uvijek krije od javnosti.

Izvor: Instagram/Screenshot/ester_exposito

Cijela Španija bruji o novom selebriti paru! Mlada zvijezda Real Madrida i jedan od najboljih fudbalera tima koji je postao prvak Evrope i šampion Španije u sezoni za nama Vinisijus Žunior prema pisanjima španskih medija ima novu djevojku.

U pitanju je poznata glumica Ester Eksposito, zvijezda Netfliksove tinejdž serije "Elita". Ova 22-godišnja ljepotica do skora je bila u vezi sa urugvajskim glumcem Nikolasom Furtadom, ali je očigledno sa tom vezom gotovo.

Vinisijus Žunior i Ester Eksposito rođeni iste godine, a navodno ova veza je "svježa" i zaljubljeni par još nije izašao u javnost i objelodanio da su zajedno. Pogledajte kako lepa Ester izgleda:

Vinisijus je u sezoni iza nas dao 22 gola na 52 što je ogroman iskorak. U prvoj sezoni u prvom timu dao je četiri, u sljedećoj pet, a u sezoni prije ove šest golova. Sada se profilisao u jednog od najvećih zvijezda u timu i pogotovo poslije odbijanja Kilijana Mbapea da pojača "kraljevski klub" od njega se očekuje da nosi Real u godinama ispred nas.