Tamo ne!

"TAMO NEĆU PREĆI, SIGURNO" - GARET BEJL OTKRIO ŠTA SE NEĆE DESITI: Svi čekaju odluku, a Velšanin ponizio jedan klub!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Iskusni fudbaler koji je sa Realom osvojio mnogo sve što je moglo da se osvoji sada je na raskrsnici.

Izvor: Profimedia

Prethodnih dana jedna od glavnih tema u evropskom fudalu bila je gdje će karijeru nastaviti Garet Bejl (32) nakon što je sjajni velški fudbaler napustio Real Madrid. Pominjao se povratak u Englesku, pa čak i u rodni Vels, a jedan španski tim imao je ambiciozan plan da ga ubijedi da ostane u toj zemlji.

Ipak, Garet je morao da ih razočara. Na konferenciji koju je držao kao reprezentativac Velsa Bejl je kratko prokomentarisao svoju klupsku karijeru i izazvao smijeh prisutnih.

"Neću nastaviti karijeru u Hetafeu, to je sigurno", rekao je Bejl, koji je tako aludirao na izjavu predsjednika kluba iz predgrađa Madrida.

Prvi čovjek Hetafea prethodnih dana je istakao kako im je ponuđen Garet Bejl, a sudeći po reakciji Velšaninu se nije dopalo to što se mediji bez provjere informacija bave licitiranjem oko njegovog narednog kluba.

On nije želio da otkriva detalje i neka svoja dublja razmišljanja o nastavku karijere, ističući da je pred njim odmor. Čim završi obaveze sa nacionalnim timom imaće vremena za predah, a nakon toga će doneti odluku o sledećem klubu, možda i poslednjem u karijeri.

"Gdje god da odem, to će biti jako dobra situacija za mene. Imaću mečeve u nogama prije Svjetskog prvenstva sa Velsom", rekao je Bejl.

Tagovi