OPA!

BARSA ZVALA SUPER-AGENTA, ĆAVI OTIMA GVARDIOLINOG MAESTRA? Spremili OPASAN plan, ali jedan problem moraju prvo da reše!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Barselona je zainteresovana da se pojača u Mančester sitiju, ali pitanje je kako će sa finansijske strane da izvedu da u svoje redove dovedu Bernarda Silvu.

Izvor: Profimedia

Da li je Barselona ponovo zagrizla više nego što može da sažvaće? Nakon vesti da su potpisali ugovore sa Frankom Kesijem i Andreasom Kristensenom kao slobodnim igračima, a da svejedno ne mogu da ih registruju zbog finansijskih problema, Katalonci nemaju problem da sanjaju o megalomanskim transferima.

Već nedeljama se piše o Robertu Levandovskom, a poslednje informacije glase da je Barsa vodila razgovor sa super-agentom Žoržom Mendešom ne bi li ovog leta u svoje redove dovela Bernarda Silvu, ni manje ni više!

Kako otkriva Fabricio Romano, Barselona je u sredu uveče vodila sastanak sa Mendešom, a glavna tema razgovora bio je upravo maestralni Portugalac i igrač Mančester sitija. Ćavi je njegov veliki fan i pokušaće da svom nekadašnjem treneru Pepu Gvardiole "preotme" tog igrača.

Ipak, postoji veliki problem u celoj priči i nije jasno kako Barsa namerava da ga reši.

Siti će, ako bude pristao na prodaju Silve, "zacepiti" ozbiljnu cenu koju će Barselona morati da plati. Takav posao u ovom trenutku nije moguć i Katalonci se nadaju da će to ipak uspeti da izvedu ako prodaju Frenkija de Jonga.

Holandski vezista je meta Mančester junajteda, njemu se ne ide na "Old Traford", ali ga ni u Barsi više ne žele - jer bi na njemu mogli da izvuku i preko 70.000.000 evra. A ako to uspeju, onda će krenuti u operaciju "Bernardo Silva"...

Izvor: Profimedia