INCIDENT?

NOVI SKANDAL! OGNJEN VRANJEŠ DOBIO BATINE ZBOG DEVOJKE!? Haos u centru Banjaluke, fudbaler se odmah oglasio

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Ognjen Vranješ našao se u centru još jednog skanala pošto je navodno dobio batine u Banjaluci.

Izvor: MN Press/Instagram/ognjen_vranjes/Screenshot

Poznati fudbaler Ognjen Vranješ (32) ponovo se našao u centru skandala pošto je navodno dobio batine u jednom kafiću u centru Banja Luke.

Prema informacijama portala "Srpska info", jedna devojka se požalila momku na bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, nakon čega je on došao u taj lokal i fizički se obračunao sa Vranješom. Isti izvor prenosi da fudbaler nije prijavio slučaj policiji, ali da "inspektori znaju sve oko ovog slučaja".

Ovo je drugi napad na fudbalere u Banja Luci u kratkom vremenskom razdoblju jer je za vikend Saša Kajkut išamaran u jednom kafiću u centru grada, a portal "Srpska info" prenosi da su ova dva događaja povezana.

Ovim povodom se na Instagramu oglasio i Ognjen Vranješ i demantovao ovakve navode.

"Napišite nešto malo zanimljivije, dosadni ste s tim budalaštinama", napisao je Vranješ, kome je to bilo jedino oglašavanje na ovu temu koja je postala ubrzo prva sportska vest u Bosni i Hercegovini.

Ognjen Vranješ je bivši fudbaler Borca, Crvene zvezde, Napretka, Šerifa, Krasnodara, Hihona, Anderlehta i mnogih drugih klubova, a trenutno je član grčkog AEK-a. Njegovu karijeru obeležile su mnoge kontroverze, a sigurno najveća je navodna afera sa pevačicom Jelenom Karleušom.