AU!

FUDBALER TOTENHEMA SE OGLASIO PRVI PUT POSLE PUCNJAVE! Brazilac otvorio dušu: Da nije bilo policajca, ne bih bio živ!

Autor Nemanja Stanojčić

Emerson Rojal se oglasio posle pucnjave u Brazilu u kojoj je učestvovao.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/Emerson Royal

Emerson Rojal je jedva izvukao živu glavu u pucnjavi u Brazilu, a sada izašao u javnost i prvi put ispričao sve detalje haosa. Zahvalan je policajcu koji mu je spasao život kada su pokušali da ga opljačkaju

U hororu koji se desio u Sao Paolu je ispaljeno čak 29 hitaca, srećom fudbaler Totenhema ostao je nepovređen, dok je napadač pogođen i uhapšen.

"Bog šalje anđele na zemlju, potvrdu toga sam dobio više puta u životu. Ovog divnog čoveka zovem anđelom, rizikovao je svoj život da bi spasao moj. Zauvek ću mu biti zahvalan na tome", rekao je Rojal.

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/Emerson Royal

Brazilski igrač je objavio fotografiju sa policajcem koja je nastala nekoliko minuta pre nemilog događaja.

"Zahvaljujući tebi sam sada ovde. Hvala ti, hvala ti i hvala ti. Ova fotografija je nastala nekoliko trenutaka pre incidenta. Rekao mi je da je moj fan i da bi voleo da se slikamo", poručio je Rojal.

Emerson je prethodnog leta došao u Totenhem iz Barselone i odigrao je 41 meč u svim takmičenjima za tim Antonija Kontea. Trenutno je u domovini na odmoru. Nije pozvan u reprezentaciju za prijateljske utakmice sa Japanom i Argentinom, ali se nada da će biti deo tima na Mundijalu u Kataru.