KO BI REKAO!

SLAVNI FUDBALER U KREVETU SA DRUGOM NEDELJU DANA PRED SVADBU! Verenica sve otkrila, a onda je usledio neočekivani obrt

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Poznat je Endi Kerol po brojnim skandalima, ali sada je prevršio svaku meru.

Izvor: Profimedia

Poznati engleski fudbaler Endi Kerol (33) važio je svojevremeno za jednog od najvećih talenata na Ostrvu, zbog čega ga je i Liverpul platio 41 milion evra, ali ga je njegova "luda glava" sprečila da napravi veću karijeru.

I ne samo da je Kerol zbog nestašluka "proćerdao" fudbalski talenat, nego je sebi i u privatnom životu napravio mnoge probleme. Britanski tabloid "The Sun" piše da je Kerol nedelju dana pred ženidbu napravio skandal zbog koga ga je ostavila njegova verenica Bili Maklou i svadba je bila pod znakom pitanja.

Kerol je nedelju dana pred ženidbu napravio momačko veče koje se "otrglo kontroli" pošto je bilo mnogo devojaka i alkohola, a dve dame završile su sa fudbalerom i u krevetu.

Za skandal u Dubaiju čulo se brzo u Engleskoj. Jedna od dve devojke Tejlor Džejn Vilki se brzo javila tabloidima kako bi ispričala "sočne" detalje i tako usput promovisala sebe, a kada je Kerolova izabranica saznala šta se desilo - odmah je pobesnela na njega i zahtevala objašnjenje.

"Bio je to fantastičan dan. Alkohola je bilo u potocima i činilo mi se da se Endi jako dobro zabavlja. Došao je da priča sa nama, pitao nas je što radimo i činio se kao pravi gospodin. Ni u jednom trenu nije spomenuo da ima momačko veče. Rekli su nam da je nekome od njih rođendan. Nije bio u stanju da napravi ništa. Žao mi je zbog ovog nereda, ali nisam učinila ništa pogrešno...", poručila je Vilki koja je objavila fotografiju sa Kerolom u krevetu.

Iako se izvinila Bili Maklou, njegova verenica je i dalje ljuta i ne veruje u ovu verziju događaja, iako na kraju Kerlo "zvanično" nije prevario svoju nesuđenu suprugu.

"Žao mi je, Bli, znam kako ovo izgleda, ali nismo imali odnose", poručila je devojka.

Poslednje informacije iz Engleske govore da će se svadba predstojećeg vikenda ipak održati. Kerol i Vilki su višegodišnji partneri i imaju već petoro dece, a izgleda da je spremna da mu oprosti i ovaj skandal.

Tagovi