BRAVO

PIKSI GA PRECRTAO, A ON GA UBEĐUJE DA GREŠI! Dejan ušao u istoriju lige: Golovi, MAGIČNE asistencije i zagrljaj legende!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Partija karijere srpskog centarfora!

Izvor: Profimedia

Napadač Los Anđeles Galaksija, Dejan Joveljić (22), jedan je od igrača koje je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi precrtao sa konačnog spiska za predstojeće utakmice Lige nacija, a odmah se potrudio da pokaže legendi da greši.

U pobedi svog tima protiv Ostina 4:1, Joveljić je postao prvi igrač u istoriji MLS lige koji je na istom meču učestvovao u čak četiri gola svog tima, a da je prethodno ušao sa klupe. Srbin je ušao u 57. minutu i dao dva gola uz dve asistencije. Posle fenomenalnog nastupa, zagrlio ga je saigrač iz napada, legendari Ćićarito.

Pored dva pogotka, Joveljić je još atraktivne asistirao - makazicama! Pričaće se u Americi o ovoj njegovog partiji, a bez dileme će i selektor Stojković videti njegove igre i sigurno će ga imati u vidu za neka nova okupljanja nacionalnog tima.

Pogledajte njegove golove...

Drugi je još lepši:

A ova asistencija je lepša od golova:

Jedan gol je namestio i Ćićaritu, bivšem napadaču Mančester junajteda i Reala.

"Šta mogu da kažem? Toliko sam ponosan na svoj tim, jer nam je ova utakmica bila veoma važna. Pokazali smo sjajan mentalitet u sjajnoj atmosferi i veoma sam srećan što sam deo svega ovoga", rekao je posle meča Joveljić.