Kakvo slavlje!

OPET GORI ITALIJA ZBOG BERLUSKONIJA: Nekada je sa Milanom osvajao Evropu, sada pravi novog italijanskog giganta!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Silvio Berluskoni je obećao, Silvio Berluskoni je svoje obećanje ispunio!

Izvor: Profimedia

Notingem Forest je u Premijer ligi, Valjadolid u Primeri, a malena Monca prvi put u svojoj istoriji u Seriji A! Prije četiri godine Silvio Berluskoni je preuzeo ovaj klub, obećao velike stvari i svoje obećanje je ispunio. Tim je krenuo iz Serije C, a sada će posle pobjede u baražu u Seriju A! 

Nakon 2:1 u prvom meču baraža sa Brešom, sada je tek posle produžetaka i posle nevjerovatnog meča Monca ušla u najviši rang. Djelovalo je da Breša hrli ka Seriji A posle 2:0 nakon samo devet minuta igre, ali Monca je uspjela da se vrati u meč. 

Do poluvremena je bilo 2:1, a u 79. minutu Monca je izjednačila i došla na korak od plasmana u viši rang. Ipak u 90. minut primili su gol i meč je otišao u produžetke. 

U dodatnih 30 minuta ekipa je uspjela da postigne dva gola, pa da odmah posle toga dobije crveni karton, ali je prednost zadržana i sledeće godine ćemo gledati Moncu protiv Milana, Intera, Juventusa, Napolija, Rome, Lacija, Fiorentine...

Nekada je Silvio Berluskoni sa Milanom umio da pokori Evropu, a sada će sa Moncom prvo probati da izbori opstanak u najvišem rangu. A najavio je da će od Monce napraviti pravog giganta, ali to ćemo tek da vidimo. 

Tagovi