Neprijatno!

OSVOJIO SAM LIGU ŠAMPIONA, A PITAŠ ME TA SR*NJA!? Toni Kros prekinuo intervju posle finala - Vidi se da ste iz Nemačke!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Sreo je zemljake na terenu Sen Denija i brzo se iznervirao. Pogledajte neprijatan razgovor posle finala.

Izvor: Twitter/SportDiskussion

Nemački veteran Toni Kros osvojio je sa Realom neverovatnu petu titulu Lige šampiona, a onda se iznervirao zbog pitanja novinara. I to je u pitanju bio novinar nemačke TV stanice ZDF.

Na početku, fudbaler je prišao mikrofonu i kameri dobro raspoložen i izveštaču ZDF-a Nilsu Kabenu rekao da je ta titula za njega veoma posebna, jer su sva njegova deca bila na stadionu i da je teško opisati koliko je lepo. Međutim, onda je Kaben govorio o toku utakmice i iznervirao je Krosa konstatacijom o tome da Realova pobeda ipak nije bila glatka.

"Pobedili smo, to je to", rekao je fudbaler. A onda je usledilo pitanje zbog kojeg je Kros otišao - "Da li vas je iznenadilo to što je Real upao u velike probleme tokom meča?".

"Imali ste 90 minuta da smislite smislena pitanja, a onda me pitate ova dva usrana". Na dodatna pojašnjenja novinara šta je hteo da kaže, Kros je samo odmahnuo glavom i prekinuo intervju. "Sad je otišao", rekao je reporter. Kros je posle toga u prolasku dobacio ekipi ZDF - "To je zaista loše, zaista. Pre svega me pitate tri negativna pitanja. Vidi se da dolazite iz Nemačke", dodao je Kros.