ŠOK!

PROSLAVIO OSVAJANJE KUPA SA ZVEZDOM, PA DOBIO OTKAZ U KLUBU! Austrijanci se oglasili: Ne tolerišemo ovakvo ponašanje!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Filip Stojković je došao u Beograd na proslavu Crvene zvezde, a austrijski klub je reagovao i otpustio ga.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je pobedom protiv Partizana osvojila titulu u Kupu. Na tom meču su bili i neki bivši igrači poput Filipa Stojkovića, Nemanje Radonjića, Vujadina Savića, a jedan od njih je posle svega toga dobio otkaz.

Austrijski Rapid je saopštio da je raskinut ugovor sa Stojkovićem zbog toga što je bez dozvole kluba otišao na proslavu titule. Doduše, treba dodati i da je srpskom fudbaleru u junu isticao ugovor sa ovim klubom i da je navodno već dogovorio saradnju sa LASK-om.

"Kao što Rapid poštuje ugovorne obaveze sa svim igračima, tako isto očekujemo i od fudbalera. Svako ko radi sa nama treba da bude posvećen u potpunosti, da pokaže visok nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana na poslu. Jasno je da svako ko pravi probleme mora da trpi žestoke posledice i mi ovakvo ponašanje nećemo tolerisati. Niko nije veći od kluba", poručili su direktori kluba Zoran Barišić i Kristof Pešek u zajedničkom saopštenju.

Oglasio se i predsednik Martin Brukner.

"Rapid je porodica koja očekuje punu posvećenost svakog igrača. Lično sam razočaran što to nije isto kod svih. Ne razumem kako igrač, koji je nekoliko puta nosio kapitensku traku na utakmicama, može da ode i da slavi uspeh kluba za koji ne igra i od kog ne dobija platu u tom trenutku", rekao je Brukner.

Možda ce vas zanimati