Uživajte!

ONA ĆE NAPRAVITI ŠOU NA FINALU LIGE ŠAMPIONA: Dobijamo novog prvaka Evrope, ali prvo nastup muzičke zvijezde! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Popularna pjevačica već je danima u Parizu gdje priprema svoj nastup na finalu Lige šampiona.

Izvor: Instagram/camila_cabello/printscreen

Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula biće odigrano u subotu 28. maja od 21:00, a ovaj događaj bi mogao da bude sličniji sportskim priredbama u SAD nego što je to evropska publika navikla da vidi. UEFA je organizovala nastup Kamile Kabeljo (25), pjevačice kubanskog porijekla, i ona treba da se postara za dobru atmosferu pred sam meč!

Atraktivna pjevačica trebalo bi da "razmrda" navijače pjesmama u latino ritmu, a sudeći po njenim profilima na društvenim mrežama, jedva čeka da kroči na teren stadiona "Sen Deni" u Parizu.

Kubanka iza sebe ima 10 godina karijere i nekoliko svjetski poznatih hitova, a na instagramu je prati preko 60 miliona ljudi. Upravo zbog toga UEFA je procijenila da je njen koncert pred finale pravi potez!

Iako je rođena u Havani, Kamila karijeru gradi u SAD, koje su zanimljivo tržište evropskom fudbalu. Liga šampiona bi željela da privuče nove gledaoce sa američkog kontinenta, posebno publiku koja inače sluša ovakvu vrstu muzike.

Pogledajte kako izgleda Kamila:

Kamila je već godinama omiljena među tinejdžerima - čak i kada je na udaru kritika medija, a i Aleksandar Čeferin je nekoliko puta isticao koliko je važno da se mladi ljudi privuku fudbalu. Tačno je da broj godina prosječnog fudbalskog navijača raste poslednjih godina i da je mladima sport sve manje zanimljiv, pa ovo djeluje kao potez koji bi mogao da spoji dva svijeta.

Ostaje da se vidi da li će se to stvarno desiti, a i šta nam je to Kamila Kabeljo pripremila za nastup.

Ovako je UEFA prije dvadesetak dana najavila njen nastup: