ČESTITAMO!

TITULA S MILANOM, PA VELIKA SVADBA U SREMU: Poznati fudbaler iz Foče se oženio, mlada igrala uz trubače! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Poznati fudbaler Rade Krunić je u prethodnih sedam dana osvojio titulu sa Milanom i stupio je u brak sa svojom izabranicom Ivanom.

Izvor: Instagram/screenshot/krunicrade_33

Rade Krunić je pre samo nekoliko dana proslavio titulu u Seriji A. Bio je deo tima koji je Milanu doneo šampionski naslov posle punih 11 godina, a nakon velikog slavlja u otvorenom autobusu sa Zlatanom Ibrahimovićem i ostalim saigračima - napravio je veliku proslavu i u Srbiji.

Samo, povod nije bila titula - nego brak. Bosanskohercegovački reprezentativac oženio se svojom izabranicom Ivanom Topalović u Sremu, u krugu najbližih prijatelja i rodbine.

Njih dvoje su u dugoj vezi, a verili su se krajem 2020. godine. Sada je konačno došlo vreme i da "krunišu" svoju ljubav, tako da su stupili u brak. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi da su to učinili i u crkvi, nakon čega je usledila velika proslava.

Mlada je odmah zaplesala uz trubače ispred crkve, pogledajte kako je to izgledalo!

Na svadbi lepog para pevali su srpski folk pevači Uroš Živković, Nenad Manojlović i Aleksandra Bursać, a delić slavlja podelili su na svojim društvenim mrežama i deluje da je bilo nezaboravno.

Rade Krunić je rođen 1993. godine u Foči, a ponikao je u redovima Sutjeske. Još u tinejdžerskim danima preselio se u Srbiju gde je prvo igrao za Donji Srem, a odatle ga je put odveo na kratko u Veronu, Borac iz Čačka, Empoli, a već treću sezonu je u Milanu.

Ove sezone odigrao je 35 mečeva za "rosonere" u svim takmičenjima i doprineo je jednom asistencijom.

Sada ga čeka lep odmor sa svojom surpugom Ivanom, koju na Instagramu inače prati skoro 40 hiljada ljudi. Pogledajte neke od njenih najboljih fotografija!

Tagovi