Ostaje?

SERGEJA HOĆE SVI, ALI ON NEMA CENU: Lacio se oglasio, postoji samo PET klubova u koje Milinković-Savić može da ide!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sergej Milinković-Savić bi mogaoda nakon još jednog prelaznog roka ostane u Italiji.

Izvor: Profimedia

Posle godinu dana provedenih u prvom timu Vojvodine, dodatnih godinu dana u Genku, Sergej Milinković-Savić je stigao u Lacio i tu je već sedam godina. Za sada je odigrao 294 meča za "nebeskoplave", a mogao bi i do jubileja od 300 mečeva.

Iako se za njega redom raspituju Juventus, PSŽ i mnogi velikani, Klaudio Lotito ne posustaje. Predsednik Lacija je više puta navodio astronomske cene za svog vezistu, a sada je promenio ploču. Sada kaže da ne namerava da ga proda!

"Sergej je želja svih klubova, ali on nema cenu", rekao je Klaudio Lotito.

Iako je Italijanu jasno da je srpski vezista tražena roba, on je svima stavio do znanja da je Lacio taj koji odlučuje da li će ga prodati.

"Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio Sergeja u izlog. O njegovom odlasku razgovaraćemo samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava njegove profesionalne i finansijske, kao i naše ekonomske zahteve", dodao je on.

Sada uslov za prodaju nije samo novac, već i klub u koji će otići. Lotito je naveo da bi pustio Sergeja samo u jedan od pet najboljih klubova sveta, mada nije naveo koji su to klubovi.

"Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među Top 5 na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, jer moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje", završio je Lotito.