POMOZITE

HIT! TRENERU MILANA NEKO UKRAO MEDALJU USRED PROSLAVE: Radio za nju godinu dana, pa sad preklinje - Ljudi, prva mi je!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sjajni trener "rosonera" Stefano Pioli je izgubio medalju tokom proslave titule, ili mu je neko ukrao.

Izvor: Profimedia

Milan je posle 11 godina uspeo da osvoji titulu u Seriji A, a najzaslužniji za to je trener Stefano Pioli koji je sa relativno skromnom ekipom uspeo da ostavi Inter na dva boda zaostatka.

Titulu su potvrdili na gostovanju u Ređo Emiliji, gde su pobedili domaći Sasuolo 3:0, a nakon meča upriličena je velika proslava. Igrači "rosonera" su burno slavili dok su dobijali medalje i podizali pehar, međutim trenutak nepažnje iskoristili su lopovi koje sad traži "cela Italija".

Bez medalje je ostao Stefano Pioli, arhitekta uspeha Milana, pa je uputio apel lopovu da bude "pošteni pronalazač" koji će mu vratiti ono što mu pripada i za šta je radio cele sezone.

"Voleo bih da mi se vrati medalja, to mi je prva...", poručio je Pioli koji je o svemu već obavestio Seriju A.

"Liga je prihvatila molbu i spremna je da mu dodeli novu", dodao je trener Milana koji je možda i izgubio dok je burno proslavljao na stadionu, a neko je potom naišao i stavio je u džep.

Veliko slavlje usledilo je i na ulicama Milana, gde se tek treći put u 21. veku slavi titula prvaka Italije u crveno-crnoj kombinaciji. Mnogo više puta to su činili navijači Intera, ali ovoga puta moraće da slušaju bučne komšije - kao što su i oni njih pre tačno godinu dana.

Tagovi