ŠTA SE DEŠAVALO

SVE O TRANSFER BOMBI KOJA NIJE EKSPLODIRALA! Poruke Mbapea i Florentina na WhatsAppu, reči majke posle kojih je bio KRAJ

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Kilijan Mbape je odlučio da ipak ostane u Pari Sen Žermenu, a sada stižu informacije o dešavanjima iza kulisa.

Izvor: Profimedia/J.E.E/SIPA/2205160938

Fudbalska Evropa ne prestaje da bruji o najdužoj i najnapornijoj transferi sagi u poslednjih nekoliko godina. Kilijan Mbape je odlučio - rekao je "NE" Real Madridu i potpisaće novi ugovor sa Pari Sen Žermenom!

A nakon što su te informacije isplivale u javnost, sada je otkriveno i šta se dešavalo iza kulisa, kao i kako je teklo dopisivanje Mbapea i predsednika Reala Florentina Pereza!

Mediji bruje o tome da će Mbape imati astronomsku platu, da će imati uticaj na buduće trenere PSŽ-a, kao i nova pojačanja, a španski mediji sada otkrivaju kako je tekla njegova komunikacija sa Realom.

Prve informacije su bile da su i Real i PSŽ ispunili zahteve Francuza i da je samo bilo pitanje kojoj strani će se Mbape privoleti. Na kraju je izbor pao na PSŽ.

"Obaveštavam vas da sam odlučio da ostanem u PSŽ-u. Želim da vam se zahvalim na prilici koju ste mi dali da igram za Madrid, klub za koji navijam od detinjstva", navodi "El Ćiringito" kao Mbapeove reči u poruci za Florentina Pereza.

"Boli me ovo što se desilo poslednjih dana. Srušili su tvoj dečački san", navodno je uzvratio Perez.

No, Fabricio Romano izveštava i da se oko svega ponovo oglasila Mbapeova majka Fajza Lamari. Nakon pojedinih tvrdnji da je Kilijan prekršio dogovor sa Realom, i ona je imala šta da kaže.

"Nikada nije postojao dogovor potvrđen od strane kluba", rekla je Lamari, ističući da Mbape nije na nepošten način odustao od odlaska u Real Madrid. Jedno je sigurno - ova transfer saga napokon će biti gotova...

Tagovi