Bomba!

EKSKLUZIVA ŠPANSKOG NOVINARA - MBAPE JE IZABRAO PSŽ: Niko nije ovako PONIZIO Real, Florentino Perez priznao poraz?!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Francuski fudbaler Kilijan Mbape još nije saopštio odluku o nastavku karijere, a iz Španije stižu informacije da svi u Real Madridu znaju da neće postati njihov igrač!

Izvor: Profimedia

Saga o transferu Kilijana Mbapea i dalje traje, a šokantne informacije španski mediji kasno sinoć preneli su pravo iz svlačionice Real Madrida.

Dobro obavešteni Giljem Balage tvrdi da su mu izvori iz samog kluba potvrdili da je Florentino Perez saopštio igračima Reala da Kilijan Mbape neće doći! Navodno, sve ovo desilo se nakon meča Madriđana i Real Betisa, poslednjeg koji je u ovoj sezoni tim Karla Anćelotija odigrao u prvenstvu.

Madriđane čeka još meč u Parizu gde će se na stadionu Sen Deni protiv Liverpula boriti za trofej u Ligi šampiona, a po svemu sudeći Kilijan Mbape će pre tog meča saopštiti svoju odluku. Najbolji igrač PSŽ-a i dalje vaga ponude, a odluka bi mogla da bude od presudnog značaja za njegovu karijeru.

Oba kluba su spremila unosne ponude za francuskog napadača, a dodatnu pometnju u ceo slučaj unela je njegova majka koja se oglasila prethodnih dana. Navodno, Kilijan je prihvatio obe ponude i sada samo odlučuje koja mu više odgovara.

Po vestima iz Španije čini se da je prelomio, a Perez verovatno nikada nije bio ovako ponižen. Iako je delovalo da će uspeti da ga dovede u Madrid i zbog toga odustao od Erlinga Holanda, mogao bi da ostane bez obe zvezde. To znači i da su Mbpaeu zauvek zatvorena vrata Madrida, a da je Florentino zato sve ispričao fudbalerima!

Kao jedan od razloga za ovakav nastup Florentina Pereza navodi se to da će on doputovati u Beograd gde treba da odgleda finale Evrolige. Prvi čovek Reala iskoristio je priliku da saopšti fudbalerima svog kluba kakva je situacija kako oni ne bi Mbapeovu odluku saznali iz medija, već baš od čoveka koji je mesecima pregovarao sa Francuzom.