Opet glupost!

ĐOKOVIĆA DEPORTOVAO IZ AUSTRALIJE, A SAD MU SE SMEJE CEO SVET: Skot hteo da igra fudbal, pa pao na dečaka! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Čovek koji je bio glavni protivnik ulaska Novaka Đokovića u Australiju sada je hit na internetu, ali ponovo nije ništa što će mu popraviti reputaciju...

Izvor: Twitter/SBSNews/printscreen

Australijski političar Skot Morison postao je poznat dok je trajala golgota Novaka Đokovića u Melburnu, a sada je premijer Australije ponovo u centru pažnje. I dok se Novak oporavio od svega što je prošao, pa bi u Parizu mogao da stigne do 21. grend slema, Morisona tek čekaju muke na izborima...

Njegova partija nema podršku kakvoj se nada, a da bi prikupio glasove pokušava da se dopadne javnosti na razne načine. Tako je Morison želeo da kreira sliku o čoveku sposobnom da u školskom dvorištu igra fudbal sa dečacima, ali je tom prilikom povredio jednog od njih!

Dok su igrali fudbal na travi, Morison se sapleo na veoma neobičan način i pao direktno na dete koje je bilo ispred njega!

Iako u trenutku pre pada nije bilo nikog oko Skota, on je uspeo da završi na zemlji, a da tom prilikom obori i dečaka koji je samo želeo da igra fudbal. Čini se da je Skot Morison zapeo za gomilu veštačke trave koja je bila podloga tokom ove partije i da se zbog toga desio pad koji bi mogao da postane viralan snimak na internetu. 

Političar iz Australije ustao je sa zemlje uz osmeh, a zatim se kod dečaka raspitivao da li je povređen prilikom pada. Mladi fudbaler mu je "bacio kosku", a zatim se udaljio sa mesta na kojem se desio incident.

Pogledajte ovaj bizaran incident:

Tagovi