FOTO

FUDBALER SITIJA SE OŽENIO U TAJNOSTI I TO MU JE NAPRAVILO HAOS: Nakon LAŽNE vesti objavili istinu, partnerka besna!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera Sitija Ilkaj Gundogan hteo je da sakrije od javnosti da se oženio, ali to nije mogao dugo da zadrži za sebe.

Izvor: Instagram/Screenshot/sarabenamira

Poznati nemački fudbaler Ilkaj Gundogan (32) tajno se venčao u Kopenhagenu sa italijanskom manekenkom i TV voditeljkom Sarom Afraui (26), ali nisu uspeli to da sakriju od javnosti.

Gundogan nije želeo veliku pompu u javnosti, zapravo su organizovali vrlo malo venčanje čak i bez najbližih, što je znatno drugačije od ostalih velikih zvezda, međutim nisu mogli da ćute nakon što su se pojavile informacije koje fudbaleru Sitija nikako nisu išle u korist.

Engleski mediji počele su da spekulišu da je Gundogan pred odlučujući meč Sitija u Premijer ligi protiv Aston vile otputovao u Španiju na pregovore sa Real Madridom, što se ispostavilo kao lažna vest.

Iako je Afraui želela da sakrije od medija da se udala za Gundogana, "morala" je sada da objasni da njen izabranik ne planira da promeni sredinu tokom leta. To je unelo velike nemire u Siti i nije im išlo u korist da se priča o odlasku jednog od najboljih igrača u vreme kada im je potreban mir.

"Venčali smo se, presrećni smo i jedva čekamo da proslavimo to sa porodicom i prijateljima. Hteli smo to da zadržimo za sebe, ali nažalost nakon ove lažne vesti o mom suprugu moram da kažem istinu", napisala je Sara.

Lepa manekenka je odrasla u Nici i ima poreklo iz Tunisa. Živi i radi u Milanu.

Tagovi