Fudbal

ODIGRALI KOLO, PA POSLALI GOLMANA U NAPAD - RUSI ŠOKIRALI FUDBALSKI SVET: Ovakve akcije nikada niste videli! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ruski drugoligaš Alanija ima neobične, ali dobro uigrane akcije kod svakog prekida. Istina, rezultat ne bude uvek u skladu sa njihovim očekivanjima nakon što odigraju kolo.

Izvor: Twitter/nocontextfooty/printscreen

Ljubiteljima fudbala ruski tim Alanija iz Vladikavkaza predstavila se nedavno kada je napravila senzaciju u domaćem kupu i eliminisala Zenit iz Sankt Peterburga, a sada imaju novi način da ih svet upozna. Tada su prikazali neobično izvođenje slobodnog udarca, a na prvenstvenom meču je čitav svet mogao da vidi da se ludo zabavljaju kada vežbaju prekide na treninzima.

Možda nema uvek rezultata, ali je barem beskrajno zanimljivo!

Na prvenstvenom meču koji je za vikend Alanija igrala protiv Rotora iz Volgograda videli smo dve neverovatne akcije, jednu prilikom kornera i jednu prilikom slobodnog udarca iz izgledne situacije.

Pogledajte te detalje:

Prvotimci Alanije najpre su odigrali kolce ili dečiju igru "ringe ringe raja" ispred gola Rotora, što nije dalo nikakvih rezultata, a zatim zbunili i sebe i protivnika akcijom. Trebalo je da naprave potpunu pometnju pred golom gosta koji je imao minimalnu prednost u nadoknadi vremena.

Prvo su svi igrači istrčali iz kaznenog prostora i krenuli ka lopti, zatim se na drugu stativu ubacio golman domaćih (?), a onda su jedan po jedan fudbaleri tima iz Vladikavkaza počeli da preskaču loptu. Niko nije želeo da izvede prekid sve dok se jedan fudbaler nije otvorio na desnoj strani, pa je akcija krenula na bok.

Ipak, nisu uspeli da zatresu mrežu nakon ove kreativne akcije, a Rotor je odneo pobedu minimalnim rezultatom.

Pogledajte šta igrači Alanije rade pred golom rivala:

Tagovi