Trougao!

SKANDAL! LEPOTICA VARA JEDNOG OD NAJSKUPLJIH FUDBALERA SVETA: Godinama su zajedno, a ona smuvala još jednog?! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Španski fudbaler koji igra u Portugalu i portugalski fudbaler koji igra u Španiji imaju istu devojku?

Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/magui_corceiro

Ljubavni trougao je vest dana u Španiji i Portugalu! U centru pažnje nalaze se fudbaler Atletiko Madrida Žoao Feliks (22), njegova dugogodišnja devojka Margarida Korseiro (19) i prvotimac Sportinga iz Lisabona Pedro Poro (22)!

Da li je samo dim ili ima i vatre videćemo narednih dana, ali mediji u ove dve zemlje javljaju kako Margarida vara dečka sa španskim fudbalerom koji igra za portugalski klub.

Zapravo, oni su uhvaćeni tokom jednog izlaska, ali snimak na kojem se navodno vidi da razmenjuju nežnosti previše je mutan. U klubu je mrak, pa ne može da se razazna da li se Margarida i Pedro stvarno ljube ili je to samo prijateljski razgovor navijačice Sportinga i prvotimca tima iz Lisabona.

Pogledajte kako izgleda Margarida:

Da se poznaju od ranije, nije nikakva tajna...

Portugalska manekenka, glumica i učesnica emisije "Plesom do snova" veliki je fan zeleno-belih, pa se preko ljubavi prema klubu i upoznala sa desnim bekom koji je svojevremeno imao ugovor sa Mančester sitijem.

Pogledajte detalj iz kluba:

Navijače je situacija iz kluba podsetila na detalj kada je Pedro baš nju tražio na tribinama da joj pokloni dres, iako su bliži terenu bili neki dečaci koji su očajnički pokušavali da ga ubede. Ostali su praznih šaka, a zeleno-beli dres završio je u rukama devojke koja je od 2019. godine u vezi sa Feliksom.

Zapravo, po tome je u Evropi i poznatija nego po svojim ulogama. Smuvali su se dosta davno, a u međuvremenu je fudbaler Atletiko Madrida napravio ogroman transfer u Španiju. Iako se nije idealno uklopio u sistem Dijega Simeonea, Feliks je i dalje jedan od najperspektivnijih fudbalera na svetu.

Tek su mu 22 godine, koliko ima i Pedro Poro, a već ima šampionske titule u Portugalu sa Benfikom i Španiji sa Atletikom.

Magi je dobila dres na poklon: