Za pamćenje!

SERGEJ ĆE OVAJ GOL ZAUVJEK PAMTITI! MUK U TORINU, JUVENTUS U ŠOKU: Milinković Savić u 95. minutu odveo Lacio u EVROPU

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Fenomenalna utakmica na stadionu "Stare dame"!

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je "otvorio" utakmicu Juventusa i Lacija golom sa posvetom, a Sergej Milinković-Savić je okončao - golom u 95. minutu za konačnih 2:2! Srpski majstor fudbala prihvatio je loptu posle obranjenog šuta Hrvata Tome Bašića, a onda je poslao skoro iz "mrtvog ugla" u mrežu Juvea.

U duelu protiv kluba u koji bi mogao da pređe ovog ljeta, Sergej je golom okončao meč za pamćenje, u kojem je bio kapiten Lacija, za koji igra još od 2015. godine. Tim pogotkom je doneo zasluženi bod timu sa Olimpika, a ujedno overio i odlučujući bod u borbi za plasman u Ligu Evrope sledeće sezone.

U večeri u kojoj se Juventus pred svojim navijačima oprostio od Đorđa Kjelinija i Paula Dibale, domaći su u 36. minutu imali prednost 2:0, pogotkom Alvara Morate, ali to nisu uspjeli da sačuvaju. Aleks Sandro je autogolom u 51. minutu zakuvao meč, a Sergej je šestom minutu nadoknade izazvao euforiju među navijačima rimskog kluba. I ako ode ovog ljeta, ostaviće za sobom Lacio u Evropi. I zato je ljubimac navijača na Olimpiku.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt