BRAVO

VLAHOVIĆ POGODIO, PA JE NAPRAVIO SPEKTAKL! Srbin zatresao mrežu, a onda je ovim GESTOM izazvao eksploziju na tribinama!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Dušan Vlahović je postigao pogodak protiv Lacija, pa je onda oduševio ceo stadion.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

Nastavlja Dušan Vlahović da trese mreže. Dao je 24. pogodak u Seriji A i približio se Ćiru Imobileu koji je postigao tri pogotka više. Srbin je izazvao erupciju na tribinama zbog jednog gesta koji je napravio.

U 10. minutu je Morata poslao savršen centaršut, srpski napadač je izbegao ofsajd zamku i nije mu bilo teško da sa nekoliko metara smesti loptu u mrežu. Potom je izazvao eksploziju na stadionu. Proslavio je pogodak u stilu saigrača Paula Dibale. Argentinskom fudbaleru je ovo poslednji meč u dresu tima iz Torina pred domaćom publikom.

Zbog svega toga je ovaj duel dodatno emotivan za sve u redovima "Stare dame", Vlahović je to znao i tim potezom je pokazao veliko poštovanje i prema Dibali i prema celom timu. Na taj način je doduše razočarao sunarodnika Sergeja Milinkovića-Savića koji nosi kapitensku traku na drugoj strani.

Juventus je odavno izborio plasman u Ligu šampiona, a u poslednjem kolu će gostovati Fiorentini. Nema sumnje da će taj meč privući dodatnu pažnju zbog činjenice da je Vlahović nosio ljubičasti dres i da navijači "viole" nisu lepo prihvatili njegov odlazak.