Velikan

SINIŠA IZAŠAO NA TEREN, PA DOBIO VELIKU NAGRADU: Italija se ponovo poklonila velikom pobedniku!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Iako je njegova ekipa izgubila, Siniša Mihajlović je pobedio!

Izvor: Profimedia

Trener Bolonje Siniša Mihajlović dobio je nagradu za najboljeg menadžera u Seriji A za mesec april, a nagrada mu je uručena pred početak utakmice Bolonje i Sasuola. 

U meču bez mnogo takmičarskog značaja Mihajlovićev tim je izgubio sa 3:0, a na ceremoniji pred meč ceo stadion je pozdravio velikog pobednika! 

Ovo je bio poslednji meč Bolonje na svom terenu ove sezone, a kada je primio nagradu rekao je da posle svega što je preživeo sada uživa u plodovima svog rada odmah.

"Život me je naučio da ne mislim previše unapred, da uživam u sadašnjici i da pokušam da budem skroman", rekao je Mihajlović.

On je pre hospitalizacije i nove borbe sa leukemijom istakao da je nezadovoljan u Bolonji i da želi da ode u neki ambiciozniji klub, ali sada nije otkrivao dalje planove.

"Imamo još dva meča da odigramo i želimo dobro da zatvorimo sezonu. Kada to uradimo podvući ćemo crtu i pričaću sa klubom. Uvek sam pričao da mi je lepo ovde, volim navijače i ekipu. Uvek sam davao sve od sebe i tražio najviše od svojuh igrača. Ali neophodno je da rastete kao čovek", istakao je on.