Loša situacija

NOVI "ŠAMAR" ANČELOTIJA LUKI JOVIĆU: Benzemu čuva za finale Lige šampiona, ali na Jovića ne računa!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Luka Jović ponovo neće dobiti šansu, javlja "Mundo deportivo".

Izvor: Profimedia

Real Madrid igra svoje mečeve Primere samo zato što mora. Tim Karla Anćelotija je odavno osvojio ligu, a sada čekaju meč sa Liverpulom u finalu Lige šampiona i nadaju se najvećem trofeju.

Zbog toga Karlo Anćeloti mnogo rotira u mečevima domaćeg prvenstva, pa je tako i Luka Jović dobio šansu u nekim prethodnim mečevima. Protiv Atletika je počeo meč i ostao na terenu 61 minut, a u velikoj pobedi nad Levanteom od 6:0 ušao je sa klupe u 75. minutu i do kraja meča asistirao.

Ipak to mu nije bilo dovoljno da ubedi Karla Anćelotija da mu pruži šasu da zaigra od prvog minuta i protiv Kadiza U pretposlednjem kolu španskog prvenstva napadač Reala biće Marijano Dijaz.

Tako javlja "Mundo deportivo" koji je najavio Jovića i Benzemu na klupi. S obzirom da verovatno neće želeti da mu se Benzema potpuno "ohladi" i da će ga ubaciti u igru u nekom trenutku meča, teško da će Karlo Anćeloti na ovoj utakmici dati priliku Joviću. 

 Očigledno mu ne veruje dovoljno, a ovo je još jedan dokaz toga. Posle tri sezone u Madridu sve je jasnije da je vreme za promenu sredine.