Pucao po ulici!

TURSKI FUDBALER DOBIO 14 GODINA ZATVORA: Igrao za velika i osvajao trofeje - robijaće zbog ubistva!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekadašnji turski fudbaler Sezer Ozturk dobio je 14 godina i sedam meseci zatvora zbog tri dela koja je napravio, a jedno od njih je i ubistvo.

Izvor: Twitter/sabahspor1/YouTube/Haberturk/printscreen

Nekadašnji turski fudbaler Sezer Ozturk (35) osuđen je zbog haosa koji je napravio prethodnog leta. Nakon svađe u saobraćaju iz pištolja je pucao po ulici, a tom prilikom je jednu osobu ubio, a još četiri ranio!

Bivši fudbaler Bajera iz Leverkuzena, Nirnberga i nekoliko turskih klubova dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od 14 godina i sedam meseci!

Ubrzo su se na društvenim mrežama pojavili snimci, a nekoliko meseci kaznije Ozturk je osuđen po tri stavke i to - ubistvo nakon neopravdane provokacije, nanošenje teških telesnih povreda i neozakonito posedovanje oružja, s tim što će 12 i po godina provesti u zatvoru, dok je ostatak uslovna kazna.

Sezer je rođen u Nemačkoj i kroz niželigaške klubove u toj zemlji razvijao je karijeru sve dok nije stigao do dresa Bajera iz Leverkuzena. Dve godine je bio prvotimac slavnog kluba, uz jednu pozajmicu, a zatim se preko Nirnberga preselio u Tursku gde je igrao za još pet timova.

Svojevremeno je bio jedan od najtalentovanijih turskih fudbalera i prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije iako nije rođen u toj zemlji. Nastupao je na mestu centralnog ili ofanzivnog veznog igrača, a svojevremeno je dobio poziv Gusa Hidinka u seniorsku reprezentaciju Turske. Nije upisao nastup za nju, ali mu je karijera u turskim klubovima bila sasvim solidna.

U dresu Fenerbahčea je osvojio dva domaća kupa, dok je sa Manisom bio najbolji u drugom rangu turskog fudbala.

Nakon igračke karijere bavio se ugostiteljstvom.

Tagovi