HIT!

KONTE JE OVO ZABRANIO U TOTENHEMU! Italijan napravio velike promene, oglasio se Brazilac: Ne smem sve tajne da otkrijem!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Antonio Konte je uveo neke promene u Totenhemu, a jedna od njih je zabrana kečapa...

Izvor: Twitter/screenshot/skysportspl

Antonio Konte je došao u Totenhem i odmah je zaveo red u svlačionici. Uveo je mnoge promene, kako u samom radu na terenu u vidu taktičkih detalja i svega toga, tako i van terena.

Jedna od stvari koju je italijanski stručnjak odmah zabranio je kečap. Ne dozvoljava svojim igračima da koriste ovaj prilog uz hranu pre utakmica. Da to nije šala i da je zaista tu promenu uveo potvrdio je Lukas Moura.

Brazilski fudbaler je prilikom jednog intervjua potvrdio da je kečap jedna od stvari koju je Konte zabranio. Doduše, otkrio je da im je dozvoljeno da ga konzumiraju posle mečeva.

"Znam na šta mislite. Slažem se sa zabranom. Volim kečap, ali ga nisam jeo svaki dan i pre nego što je Antonio došao. Važno je da brinemo o svojim telima. Posle meča, kada imate dan odmora možete da jedete kečap i čokoladu", nasmejao se Moura u razgovoru za "Skaj sport".

Na pitanje koje su još promene koje je Konet uveo u tim je ipak ostao "zaključan".

"Ako vam kažem onda više neće biti tajna", zaključio je Moura.

Totenhem večeras igra protiv Arsenala londonski derbi i meč koji može da odluči o tome koji od ta dva tima će ići u Ligu šampiona naredne sezone.