Majstor!

SA BORJANOM IDE NA MUNDIJAL, A MOGAO BI U TRINKIJERIJEV BAJERN: Fudbaler nemačkog giganta je strašan košarkaš! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Kanadski fudbaler Alfonso Dejvis izuzetno je talentovan za košarku, pokazuju snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Izvor: Profimeida/MNPress

Fudblaska reprezentacija Kanade izborila je plasman na Mundijal posle nekoliko decenija čekanja, a ekipa čiji gol brani Milan Borjan ima velike ambicije i u Kataru. Tamo će se osloniti na svoje glavne zvezde, među kojima prednjači bek Bajerna Alfonso Dejvis (22).

Brzonogi fudbaler koji je deo sezone propustio zbog problema sa srcem mogao bi da bude hit Svetskog prvenstva, a mogao bi da bude i košarkaš. Ukoliko Andrea Trinkijeri želi da ojača košarkašku sekciju Bajerna, možda bi trebalo da pogleda ka njemu. 

Dejvis je veliki majstor u igri pod obručima, što je već nekoliko puta pokazao na društvenim mrežama. Jedan od takvih snimaka pojavio se tokom četvrtfinalne serije Bajerna i Barselone u Evroligi, kada su iz fudbalske sekcije bavarskog giganta želeli da pruže podršku kolegama.

Tom prilikom je Alfonso driblao, pogađao, pokazivao umeće koje je veoma neobično za fudbalere i sve to radio sa osmehom na licu... Očigledno je košarka rutinska stvar u životu mladog fudbalera.

Zbog svoje konstitucije Alfonso Dejvis (183 centimetra, 75 kilograma) bi morao da igra na spoljnim pozicijama, pa ukoliko je Trinkijeri zainteresovan...

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nije ovo prvi put da Alfonso Dejvis pokazuje koliko je talentovan za košarku. Ranije je to radio i za zvanični jutjub kanal košarkaške sekcije nemačkog velikana.

Ovako je bilo pre dve godine:

Alfonso Dejvis igra košarku
Izvor: YouTube/FC Bayern Basketball