Fudbal

SVI U OVOJ ZEMLJI NAVIJAJU ZA LIVERPUL, ALI BAŠ ME BRIGA! Siti proslavljao "petardu", Gvardiola "bocnuo" najvećeg rivala

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Nije mogao Pep Gvardiola da ne pecne najvećeg rivala u borbi za titulu.

Izvor: Twitter/BeinSports/Screenshot

Fudbaleri Mančester sitija su posle bolnog ispadanja iz Lige šampiona uspeli da savladaju Njukasl sa 5:0 i tako se "odlepe" na tri boda više od Liverpula u šampionskoj trci. 

Sada ekipa Pepa Gvardiole pred poslednja tri kola nema samo tri boda više nego i bolju gol razliku u odnosu na Liverpul, a kada su Pepa Gvardiolu pitali o šampionskoj trci on je imao zanimljivo gledište.

Katalonac je istakao da zna da svi navijaju za Liverpul, da su "redsi" favoriti medija i navijača, a uz to je se osvrnuo i na istoriju! Iako Liverpul ima 20 titula šampiona Engleske, za njega nisu velika ekipa u Premijer ligi.

"Svi u ovoj zemlji navijaju za Liverpul, mediji i svi ostali. Oni imaju neverovatnu istoriju u evropskim takmičenjima, ali ne u Premijer ligi jer su je osvojili jednom za 30 godina. Ali nije me briga. Imaju više navijača širom sveta i u Engleskoj više ljudi navija za Liverpul nego za nas", zaključio je Gvardiola.

Moguće je da je ovo i samo "bockanje" rivala koji u poslednja tri kola ne samo da mora da pobedi sve mečeve već mora da se nada kiksu "građana" kako bi došao do titule.