POVRATAK

OVO SU SVI ČEKALI, MIHAJLOVIĆ SE VRATIO! Miha izašao iz bolnice, pa vidio kolaps Bolonje u završnici!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Siniša Mihajlović se vratio na klupu Bolonje i gledao poraz svog tima od davljenika.

Izvor: Profimedia

Venecija je posljednjeplasirani tim u Italiji i samo čudo epskih razmjera može da je spasi ispadanja. Znali su to dobro u Bolonji prije početka meča i doživjeli su šok, izgubili su od davljenika.

Siniša Mihajlović se vratio na klupu svog tima, izašao je iz bolnice posle novih problema sa leukemijom. Uspio je ponovo da pobijedi tešku bolest. Odlučio je da odmah prione na posao i da prvi put od 20. marta sjedne na klupu. Mogao je da vidi kako njegovi puleni gube dobijen meč. Bio je dio goleade i kolapsa svojih izabranika.

Venecija je slavila - 4:3 (2:1). Poveli su već u četvrtom minutu preko Anrija, da bi u 19. Kijan promašio penal, pa se iskupio odmah i vratio loptu u mrežu. U nadoknadi prvog dijela je Orsolini vratio nadu ekipi srpskog stručnjaka.

Govor Mihe u poluvremenu je dao rezultat. U 55. minutu je Arnautović donio izjednačenje, da bi Šoten u 68. donio vođstvo gostima (2:3). To nije bio kraj. U 78. minutu je dosuđen novi penal za domaćina, Aramu je bio siguran. Izgledalo je da će se završiti remijem, ali je Jonsen u trećem minutu nadoknade donio trijumf.

Siniša je nedavno proglašen za trenera mjeseca u Seriji A, a do kraja sezone ga čekaju dueli sa Sasuolom kod kuće i Đenovom u gostima.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt