Fudbal

OBEĆAO MI JE, A ONDA SE NALJUTIO I POBJEGAO! Mitrović "pecnuo" Ronalda: Duguješ mi, čekam te!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Aleksandar Mitrović je poručio da bi volio da razmijeni dres sa Kristijanom Ronaldom, ali mu već duguje...

Izvor: MN Press/Profimedia

Prošlo je već šest mjeseci otkako je Aleksandar Mitrović golom u 90. minutu poslao Srbiju na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Portugal natjerao da igra baraž - iz kog su na kraju uspjeli da "izvuku vizu" za Mundijal.

Srbija i Portugal bi mogli da se sretnu već u osmini finala, ako prođu u nokaut fazu sa različitih pozicija, a možda će tada Ronaldo ispuniti obećanje koje je dao Mitroviću. Možda je zaboravio šta je rekao, ali srpski napadač nije i toga se podsjetio u intervjuu za "BBC".

Nakon rekorda Čempionšipa i plasmana u Premijer ligu, najbolji fudbaler Fulama je otkrio da mu nedostaje dres Kristijana Ronalda u njegovoj bogatoj kolekciji dresova.

"Da, vjerovatno Ronaldov, ako ostane u Junajtedu... Duguje mi dres, jer kada smo igrali poslednju utakmicu u Portugalu, imali smo dogovor da mi posle meča da dres", prisjetio se Aleksandar Mitrović obećanja koje mu je dao Portugalac, prije nego što je uslijedilo veliko slavlje.

"A ja sam postigao gol u poslednjem minutu, izborili smo plasman na Svjetsko prvenstvo, a on se naljutio i otišao sa terena".

Po svemu sudeći prije će Mitrović dočekat dres Ronalda iz reprezentacije Portugala nego iz Mančester junajteda, pošto se čini da će trener Erik ten Hag "protjerati" slavnog napadača kada dođe na ljeto. Ne uklapa se u njegove planove, a interesantno je da bi mogao da završi u Real Madridu.